Az Everness Szilveszter 2018 házirendje és parkolási szabályzata

Kedves Látogató, Szeretettel üdvözlünk az Everness Szilveszter 2018 rendezvényünkön!

Házirend

Kérjük, hogy az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak mellett az alábbi szabályok betartásával is járulj hozzá az Everness Szilveszter rendezvényünknek helyet adó MagNetHáz területének megóvásához, illetve a rendezvény békés, konfliktusok és problémák nélküli lebonyolításához.

1. A Rendezvény kifejezetten alkohol-, valamint minden egyéb törvényben tiltott szermentes, ezért arra kérünk, semmilyen tudatmódosító szert ne hozz magaddal, illetve annak hatása alatt ne látogasd a rendezvényt.

2. Bódító hatású, narkotikumnak minősülő és tiltott szereket a Rendezvény területére behozni, illetve ott használni szintén TILOS! Nyomatékosan felhívjuk a figyelmed, hogy ilyen jellegű szerek birtoklása és használata büntetőjogi felelősséggel jár!

3. Az épület egész területén tilos a dohányzás! Dohányzásra kijelölt helyet a bejárat mellett, a kertben találsz.

4. A Rendezvényen résztvevők biztonsága érdekében bizonyos tárgyakat és eszközöket nem hozhatsz be a rendezvény területére. Szigorúan TILOS, pirotechnikai eszközt, üvegtárgyat, robbanékony, mérgező vagy gyúlékony anyagot tartalmazó tárgyat vagy eszközt, továbbá lőfegyvert, dobócsillagot, csúzlit, 8 centiméternél hosszabb vágóélű kést, pillangó- és rugóskést, gázsprayt, illetve más, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközökről szóló mindenkori jogszabályban meghatározott tárgyat bevinni.

5. Azoknál a programoknál, amikor szőnyeg vagy babzsák van a teremben, kérjük, hagyd a cipődet a termen kívül, vagy a teremben az ajtó mellett!

6. A teremben és a folyosón elhelyezett személyes tárgyakért és kellékekért felelősséget nem vállalunk. A ruhatár ingyenes.

A rendezvényen előre elkészített vegán vacsorával várunk. Más jellegű “mentességet” (glutén vagy bármilyen intolerancia, allergének, keresztszennyeződés), nem tudunk garantálni. Kérjük, hogy a termekben ételt és nem zárható palackból italt ne fogyassz!

7. Egyéb rendezvényeinktől eltérően az Everness Szilveszter 3 éves betöltött kor alatt ingyenes. 3-14 éves kor között gyermekjegy vásárlása szükséges, amely szintén magában foglalja a vegán vacsorát. Jelen rendezvényünkön a helyszín adottságai és az esemény jellege okán kifejezett gyermekprogramot nem tudunk biztosítani, azonban a rendezvény ideje alatt a Gyereksarok igénybe vehető.

8. Kutya illetve bármilyen háziállat beléptetése nem megengedett.

9. Jogosult vagy a Rendezvényen kép- és hangfelvételt készíteni, azzal a feltétellel, hogy az általad készített kép- és hangfelvételt nem értékesítheted, ellenérték fejében nem (illetve kereskedelmi célból ellenérték nélkül sem) hasznosíthatod.

10. Az előadásokról a Rendezvényszervező kép- és hangfelvételt készíthet, amelyen mint látogató te is feltűnhetsz, mely felvételekkel összefüggésben a rendezvényre való belépéssel hozzájárulsz azok Rendezvényszervező általi kizárólagos felhasználásához, feldolgozásához és publikálásához, ezzel kapcsolatos bármely panasznak kizárólag a vonatkozó jogszabályok megsértése esetén lehet helye.

11. A jegy egyedi kóddal védett, eredetiségét a beléptetésnél ellenőrizzük. Ne engedd, hogy jegyedről másolat készüljön, mert a vonalkódolvasó rendszer nem lát különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az ELSŐ lehúzott elektronikus jegyet fogadjuk el eredetinek. Minden további, azonos vonalkóddal rendelkező elektronikus jegy másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül.

12. Elveszett, megsemmisült vagy megrongálódott belépőjegyet pótolni vagy cserélni nem áll módunkban.

13. A belépőjegy online megvásárlásával kapcsolatban, annak elektronikus kiállításához szükséges, Rendezvényszervező birtokába került adatokat kizárólag ezen itt megjelölt célból kezeli, azokat harmadik félnek - kivéve törvényi / hatósági kötelezést - nem adhatja ki, illetve ezen adatokat kizárólag jelen rendezvény lebonyolításához és adminisztrációjához szükséges ideig tárolja.

14. Amennyiben a Rendezvény elmarad, úgy a belépő visszaváltásának részleteiről tájékozódj a Rendezvény honlapján (everness.hu). A Rendezvény esetleges elmaradása esetén a belépő árán kívül nem léphetsz fel semmilyen egyéb követeléssel vagy kártérítési igénnyel.

15. Eltekintve attól az esettől, hogy a Rendezvény elmarad, jegyet nem cserélünk és nem váltunk vissza.

16. A Rendezvényszervező fenntartja a jogot az esetleges időpont-, program- és helyszínváltoztatásra, az ebből eredő vélelmezett károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

17. A látogatóként felróhatóan, a rendezvény ideje alatt okozott károkért való felelősséget a rendezvényre történő belépéssel Rendezvényszervező Vendég által elfogadottnak tekinti.

18. A belépőjegy polgári jogi szerződés közted és a Everness Rendezvények Zrt. között.

19. A belépőjegy megvásárlását annak felhasználásával kapcsolatban, a Rendezvényre való belépést pedig jelen Házirend egészére vonatkozóan a Rendezvényszervező jognyilatkozatként, a Rendezvény látogatására vonatkozó szabályok elismeréseként tekinti.

Parkolásra vonatkozó rendelkezések

Parkolás az utcán az ünnep idején ingyenes.

A jelen szabályzatban nem szabályozott kérdésekben a magyar jog rendelkezései irányadók.

Jó szórakozást és feltöltődést kívánunk!

Budapest, 2018. október 1.